CELEBRIN NEDİR?

04-07-2024 14:10
CELEBRIN NEDİR?


Celebrin Nedir?

Celebrin takviye edici gıda beslenme dengesini korumaya yardımcı olan bir üründür. Günlük kullanılması gereken doz ve alınması gereken düzene uyulduğu takdirde vücudun dengesini sağlamaya ve korumaya yardımcı olan bu takviye edici gıda, içerisinde bulunan Omega-3 ve fosfatidilserin ile fosfolipid depolarını yenilemeye yardımcı olur. Takviye gıda ürünleri normal beslenmenin veya kullanılması gereken herhangi bir ilacın yerini tutamaz. Bu durum Celebrin için de geçerlidir.  Vücutta eksik görülen besin öğelerinin takviyesi için kullanılabilecek olan Celebrin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanmış ve FDA onaylı ve güvenilir bir üründür.

Takviye Edici Gıda Nedir?

Takviye gıdalar, normal beslenme düzenine ek olarak alınan ürünlerdir. Bu ürünlerin alım dozları belirlidir ve ilaç yerine kullanılamaz. İçerisinde bulunan besin öğeleri ile kullanan kişinin sağlığı için destek olmaktadır. Bu besin öğeleri protein, vitamin, mineral veya amino asit olmaktadır. Takviye edici gıdalar herhangi bir tedavi edici özelliğe sahip değildir ve yalnızca vücuda destek sağlaması amacıyla kullanılabilir. Belli mevzuatlarla üretilebilen bu gıdaların kullanım miktarlarına dikkat edilmesi, ilaç olarak veya normal beslenme düzeni yerine geçirilerek kullanımının yanlık olduğunun bilinmesi gerekmektedir.

Takviye Gıda İçerikleri Nelerdir?

Besin öğelerinin düzenli ve yeterli alındığından emin olmak için alınan takviye gıdalar belli yönetmeliklere uygun şekilde üretilmektedir. Bu yönetmelikte içerisinde hangi besin öğelerinin bulunması gerektiği belirtilir. Amino asit, protein, vitamin, karbonhidrat ve mineraller herkesin alması gerekn besinlerdir. Bunların alımında eksiklik yaşayanlar genellikle takviye gıda kullanımı yöntemine başvurmaktadır.

Celebrin de içerisinde bu besin öğelerinden bulundurmaktadır. Omega-3 ve Fosfatidilserin bulunduran Celebrin ürünleri, normal beslenmenin yanında kişinin vücuduna alması gereken besin öğelerini tamamlamasına yardımcı olmaktadır. Günlük kullanım dozuna dikkat edilerek kullanılması gereken Celebrin, vücudun fonksiyonel işlevlerini yerine getirmesi açısından önemli olan Omega-3 içermektedir. Vücudun kendi kendine üretemediği bu besin öğesi doğru doz ve düzende alındığı zaman birçok sorunla baş etmede faydalı olmaktadır. Yaşın ilerlemesiyle beyinde azalan fosfatidilserin, bir fosfolipidtir ve düzenli kullanımında hücrelere ve beyine faydası bulunmaktadır.

İçerisindeki besin öğeleri ile vücuda fayda sağlayacak bir takviye gıda olan Celebrin ürünlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ürünler :
https://celebrin.com.tr/takviyeler?ps=2

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.